Iesya

Aku sayang kau even :
Kau tendang perut aku
Kau tarik rambut aku
Kau tumbuk muka aku
Kau hentak pale aku kat dinding
Kau buang semua ubat aku
Kau amek phone aku
Kau buang semua hadiah izz
Kau buang semua gambar izz dlm blik aku

Maafkan aku :
Rampas izz
Hati kau sakit sebab aku
Xmampu buang perasaan sayang aku dkt izz
Selalu xda untuk dgr masalah kau
Selalu xda masa nak layan kau
Sbb kau nampak ape yg izz buat pada aku
Sbb kau nampak izz kizz aku

Tapi aku berusaha :
Buang perasaan aku pada izz
Buat kau senyum
Tanpa kata apa2 or buat apa bile kau tumbuk aku
Jauhkan diri dari izz..tapi aku xmampu…

Cuma aku mohon..Jaga izz untuk aku
Selalu ada untuk izz..dia perlukan kau…
Jangan semakkan pale die bile everytime die kene buat keje untuk submission
Jgn tipu izz.die paling benci org tipu die..
Rajinkan diri masak untuk izz..die ske org masak untuk die..Kene rajin tman die shisha…mnum kopi sesame..
Belikan banyak stok bedak untuk die..
Die ske mkn pizza…ape kate kau belajar buat pizza..die boleh habis dua kotak pizza…Izz ske beach..so jadi beach girl ntuk izz k. Izz ske gak sayur pucuk.kene belajar k..Die pemalu.ske tuka baju dlm toilet.jgn tarik tuala die.abes die jerit..kau kene rajin buangkan bedak yg lekat lat baju dia..Kene sabar tunggu die abes kelas..kelas die xmenentu…izz xske perempuan gedik gak..aku selalu gedik dpn izz..kau jgn buat cmtu k.nti die meluat..bile g dating…sllu pgg tgn izz k…die ske pgg tgn org..expecially time dating ngn gf..pki hot pants n singlet..cnfrm die melekat habes kat kau..aku xpakai pon dpn die..sbb dh janji ngn kau…teppanyaki…habes sayur licin…nasi tgl separuh je..kalau betul nyer lahap..bru abes nasi..aku xtau ape lg aku nk gtau kau…mcm yg kau tahu.ape yg aku nampak pada izz,sampai aku xnampak pada org lain, usaha dia untuk buat kau senyum…itu yg buat aku syg sgt kat dia..aku hope kau nampak benda tu…izz bkn anak berada yg mampu sara dri atas rmbut hingga hujung kaki kau..tapi kau kene tahu..die sentiasa berusaha untuk buat kau senyum…kau untung sebab kenal die lebih lama dari aku kenal die..kau untung sebab kau yg utama di mata dia..aku hanya mampu menumpang kasih..terima kasih sya..sbb kau sudi berkorban hati kau untuk aku..tak terbalas budi yg kau taburkan pada aku..setengah tahun memori aku ngn izz ckup ntuk bg aku…thnx iesya…terima kasih sgt2…

Aku sayang kau…:’(

Be strong

Dear you..

Please be strong..i know u can do it…5 days to go…i wont disturb u..but everytime u need me..insyaallah i will be there…my doa is always for u…may god ease everythng for u…may god ease ur final…may god ease ur design submission…may god give ur strength….

I cant be there for a moment…but if u do read this..please…buka selawat n zikir…bacaan quran…so that u tenang skit…sng nk dpt idea…xgopoh sgt…buat elok2 yah syg…i know u can do it…

Lots of love…
Izzanna

Guilty

I wish i can be there wiv u hunny…

Ya tuhan…permudahkanlah urusan nya…berikan dia jalan untuk laksanakan tugasnya…tunjuk kan lah dia jalan agar segalanya senang buatnya…berikan lah kekuatan jasmani dan rohani buatnya…aku yakin akan kebesaranmu..lindungilah dia buatku…sesungguhnya..hanya Kau lah pelindung agung…